Budapest

Kedves Vásárlóink! 

 

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a személyes érintkezés lehetőségének csökkentése érdekében sajnos arra kényszerültünk, hogy HATÁROZATLAN IDŐRE BEZÁRJUK a Mammut  I. üzletházban található boltunkat. 

Kérjük, hogy vásárlási szándékuk, rendeléseik felől WEBSHOP-on keresztül, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levélben értesítsenek Bennünket! Megfelelő óvintézkedések mellett juttatjuk el Önökhöz termékeinket. 

A bolt nyitvatartásának alakulása felől itt a honlapon, valamint facebook oldalunkon értesülhetnek. Termékeink felhasználását érintő, vagy bármilyen egyéb kérdés esetén, kérjük hívják az alábbi telefonszámot:

30 / 632 3067

Köszönjük megértésüket, együttműködésüket!

Tudatos, szeretetteljes jelenlétet kívánunk a jelenlegi és előttünk álló időszakban! Vigyázzanak Önmagukra, szeretteikre, vigyázzunk egymásra! 

Üdvözlettel: 

Levendárium csapata

Levendárium - Éltető Pont -
Bemutató Biobolt

 

Mammut I. első emelet, a Biosétánnyal szemben
Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Telefon: (+36) 30 / 632-3067
  
NYITVATARTÁS
Hétfő - péntek: 10-20 óra között
Szombat: 9-20 óra között
Vasárnap: zárva tartunk

 

A Dörgicsei Levendula Majorban készült saját, 100% tisztaságú Levendárium márkájú bio kozmetikumaink és kulináris termékeink mellett, üzletünk kínálatában helyet kapnak a Vidék Minősége - Éltető Balaton-felvidék védjegy égisze alatt tevékenykedő balaton-felvidéki alkotók és termelők kézműves portékái is. Úgy, mint a Szezon lekvárok, Dávidné Kéri Márta magos krémei és olajai, Pepo Papa tökmagolajos termékei, a Petendi Pálinkaház minőségi pálinkái, a Skrabski Pincészet borai, Ottmár Dóra mencshelyi keramikus alkotásai, a Csicsói Fazekasház és Galéria termékei.

 uzen a termeszet feher

Az oldalon szereplő cikkek és fotók nem kereskedelmi célú felhasználása forrásmegjelöléssel engedélyezett.